Dagbesteding

Attifa zorgt in Utrecht voor een laagdrempelige dagbesteding voor migrantenouderen. Wij zijn gehuisvest op twee locaties. In het Krachtstation (het oude ROC-gebouw) aan de Amerikalaan 199, Kanaleneiland, en in “de huiskamer van Overvecht” Burezina aan de Jeanne d’Arcdreef 1. Op beide locaties bieden we  een kleinschalige en huiselijke omgeving, waar de ouderen zich thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Dagopvang voor ouderen

Onze activiteiten bestaan onder andere uit tuinieren, wandelen, samen koken, handwerken of spelletjes doen, lichamelijke oefeningen en geheugentraining. De dagactiviteiten van Attifa zijn afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de ouderen, en zijn – waar mogelijk – gericht op deelname aan de samenleving. Wij vinden het belangrijk de zelfredzaamheid te bevorderen en bij te dragen aan meer zingeving, ontmoeting en gezelligheid.

Deelname dagbesteding

Onze activiteiten zijn voor (migranten)ouderen en voor mensen die extra ondersteuning nodig hebben om in hun dagelijkse leven te blijven functioneren (als aanvulling op de mantelzorg en/of professionele hulp of als WMO-begeleiding). Neem voor meer informatie of aanmelding s.v.p. contact met ons op of kom langs op onze locatie aan de Amerikalaan 199 (u vindt ons op de begane grond van het Krachtstation).

Interesse in onze themabijeenkomsten? Kijk dan onder het “Nieuws” op deze website, of volg ons dan op Facebook, hier worden de bijeenkomsten een week van te voren aangekondigd.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien