Tijdelijk gesloten ivm coronavirus

Update 16 maart:
Zondag 15 maart jl. heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid. Naar aanleiding van deze verscherpte maatregelen is Attifa gestopt met de groepsactiviteiten voor ouderen. We hebben hierover al onze deelnemers en hun familie geïnformeerd.

Onze locatie in Overvecht (de Dreef) is gesloten, maar we zijn wel bereikbaar en regelmatig aanwezig op onze locatie in Kanaleneiland. In deze eenzame en onzekere periode gaan wij de ouderen thuis ondersteunen door ze dagelijks te bellen en ze te helpen met zaken als boodschappen doen en medicijnen ophalen. Blijf gezond en hopelijk tot snel !

Update 13 maart:
Sinds de uitbraak van het coronavirus nemen we bij Attifa maatregelen om besmettingen met het coronavirus te voorkomen. We volgen daarbij nauwgezet de richtlijnen van het RIVM. Voor veelgestelde vragen en antwoorden over het virus verwijzen we u naar de website van het RIVM.

Naar aanleiding van de overheidsmaatregelen die minister Bruins en premier Rutte op donderdag 12 maart bekend maakten, hebben wij onze voorzorgsmaatregelen aangescherpt. Onze cliënten (en/of hun eerste contactpersoon) zijn geïnformeerd over wat deze voorzorgsmaatregelen voor hen betekenen. Dat geldt voor de deelnemers van de dagbegeleiding en dagondersteuning.

PS: voor specifieke vragen over de gezondheid is de huisarts de eerst-aangewezen persoon om deze te beantwoorden. Voor algemene vragen over corona kunt u terecht op de website van RIVM of bel met het algemene publieksinformatienummer: 0800-1351.